În fiecare lună în Europa răsare câte un barber shop nou în aproape fiecare oraș, ceea ce înseamnă că din ce în ce mai mulți reprezentanți ai sexului tare aleg să delege îngrijirea personală către profesioniști.

Do it like a pro! Nu te vom duce la cel mai bun bărbier din orașul tău, insă venim cu o soluție eficientă pentru ritualul de grooming de acasă: am testat dispozitivul LUNA 3 MEN de la FOREO Sweden, device-ul de curățare și masaj facial ce îți garantează în doar 60 de secunde o piele mai sănătoasă, un bărbierit mai eficient și o barbă crescută uniform. 

Cui se adresează? Fie că preferi varianta netedă navy seal, în care barbieritul zilnic este precum o religie, porți „barba de 3 zile” din reclamele Dolce&Gabbana sau jonglezi cu lungimi ce depășesc gulerul cămășii, pielea impecabilă este baza unui aspect îngrijit și cel mai nou gadget FOREO LUNA 3 MEN este aici pentru a asigura asta.

Cum funcționează? LUNA 3 MEN utilizează pulsații T-Sonic™ pentru a curăța mult mai în profunzime decât spălarea manuală, eliminând 99,5% din murdărie, sebum și celule moarte, oferind o piele catifelată care ajuta ca lamele de ras să dureze cu până la de doua ori mai mult și barba să crească uniform, fără spații goale.

Aparatul de curatare faciala se conecteaza cu aplicatia FOREO pentru a putea controla toate aspectele care tin de pulsatii si rutina de ingrijire personalizata. 

Acționează împreună cu spuma ta favorită de curățare pe pielea ce a fost în prealabil clătită cu apă. Umezești, aplici spuma și treci dispozitivul pe toată fața cu mișcări circulare, evitând zona din jurul ochilor. Clătește cu apă.

Acum urmează partea cea mai interesantă: masajul. 

Folosind partea cu creste concentrice de pe spatele dispozitivului si alegând modul de masaj ai parte de un tratament profesional cu pulsațiile blânde T-Sonic™ ce împreună cu after shave-ul sau loțiunea ta pentru îngrijirea bărbii, acționează pentru a preveni creșterea firelor de păr sub piele, înmoaie barba pentru a fi ușor de aranjat și diminuează semnele vizibile de îmbătrânire.

Ce am observat după 4 săptămâni de utilizare zilnică?

Fără barbă: am notat o diferență imediată după utilizare- pielea este mai curată și absoarbe mai bine loțiunea after shave, oferind un aspect mat și odihnit. Durata bărbieritului zilnic s-a redus considerabil, la fel și numărul firelor crescute în piele ( cu toate  că am mai dat  uneori skip funcției de masaj). Cireașa de pe tort: punctele negre de pe nas au început să dispară, deși nu am mai călcat la un tratament profesional de extracție de foarte mult timp. Având tenul gras, această descoperire face toți banii pentru mine, scutindu-mă de timpul petrecut în suferință.

Barbă scurtă: colegul nostru „italian style” se poate mândri cu mai mult păr pe față- mai exact - funcția de masaj stimulează în timp creșterea corectă a bărbii, în timp ce funcția de curățare scoate la suprafață acele fire care altfel ar fi crescut în piele. Rezultatul: mai mult sex appeal.

Lumberjack: am cerut părerea stilistului meu, a cărui barbă ar putea fi oricând subiectul unui pictorial pentru produse de grooming și îți pot spune că nu va mai înapoia niciodată gadgetul FOREO, rămânând în baia și rutina lui de îngrijire pentru totdeauna, atât de mult i-a plăcut. Știm deja că o barbă lungă, dublată de mustăți necesită propriul ritual de styling dimineața, insă FOREO LUNA 3 MEN face viața mai ușoară. Datorită masajului, barba nu se mai încurcă, firele de păr sunt mai disciplinate și mai ușor de îmblânzit în forma dorită de proprietar. În plus, zona ochilor este mult mai odihnită, tot datorită masajului ,ce drenează lichidul ce formează pungi sub ochi și cearcăne. Evident trebuie avute în vedere produse anti-ageing pentru ca LUNA 3 să acționeze la adevăratul potențial.

Concluzia principală, chiar dacă stilistul meu m-a rugat să nu v-o împărtășesc, este că ajutorul profesional de acasă va rări necesitatea drumurilor la barber shop deoarece, indiferent de styling-ul ales, aspectul îngrijit se va menține mai multă vreme. 

Cu toții am observat o piele mai curată, mai puține iritații și un aspect mai odihnit, mai ales că nu suntem adepții procedurilor estetice la salon și FOREO LUNA 3 MEN este the best you can get.

Și pentru atunci când vei fi întrebat cum se numește acel device cool din baia ta, spune-le că se pronunță FOR-RAY-OH și vine din Suedia, înglobând cele mai noi metode de îngrijire profesională pentru bărbați.