Amenajarea biroului se poate dovedi o adevărată provocare, ținând cont de complexitatea unui astfel de proiect care trebuie să ia în calcul nevoile tuturor angajaților. În plus, actualul context a venit cu dificultăți pe lanțurile de aprovizionare care au îngreunat procesul de livrare a produselor.

Pentru ca procesul de amenajare a biroului să fie mai ușor, Mobexpert, cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață, are în portofoliu o divizie special dedicată spațiilor de lucru - Mobexpert Office. O parte dintre articolele de mobilier care se regăsesc în secțiunea dedicată birourilor sunt parte din colecția Fabricat în România  și sunt soluția ideală pentru a fi sigur că spațiul de lucru la care visezi va fi amenajat în tendințe, dar și într-un timp mai scurt.

Dispunând de spații logistice de peste 100.000 mp, Mobexpert oferă o gamă variată de articole în stoc și poate asigura livrare în maxim 48h inclusiv pentru produsele din categoria mobilier de birou. De asemenea, datorită producției în cele opt fabrici din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București, Mobexpert reușește să ofere termene de producție rapide, având  capacitatea de a executa în fabricile proprii în maxim patru săptămâni mobilier personalizat pentru spațiile de lucru. 

Citește continuarea pe www.protv.ro!