Clark Gable

Clark Gable

Este cineva care nu a vazut Pe aripile vantului? Gable a fost a numit junele-prim al Hollywood-ului in anii '30.Si a avut ca partenere pe Joan Crawford, Myrna Loy, Lana Turner si Norma Shearer.

Cary Grant

Cary Grant

A avut o multime de partenere celebre: Ginger Rogers, Grace Kelly, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, si Sophia Loren. A fost actorul preferat al lui Alfred Hitchcock si primit 2 nominalizari la Oscar pentru rolurile din None But the Lonely Heart (1944) si Penny Serenade (1941).

Humphrey Bogart

Humphrey Bogart

Toate femeile care l-au vazut pe Humphrey Bogart in Casablanca s-au indragostit iremediabil de el.

James Dean

James Dean

Actorul din Rebel Without a Cause a sfarsit tragic la numai 24 de ani. Insa nu inainte de a cuceri inimile tinerelor anilor 50.

Alain Delon

Alain Delon

Unul dintre cei mai elegant si mai rafinati actori ai planetei. Cate femei nu au fost indragostite de Delon nu o sa se poata afla niciodata.

Sean Connery

Sean Connery

Inca de pe vremea cand era James Bond – agentul 007 femeile au fost topite dupa Connery. Iar acum, la 81 de ani, Sean Connery inca e considerat unul din cei mai sexy barbati in viata.

Richard Gere

Richard Gere
A devenit faimos pentru rolul American Gigolo. Gere a jucat apoi in An Officer and a Gentleman, Pretty Woman, Primal Fear si Chicago, pentru care a castigat un Glob de Aur ca cel mai bun actor.

Tom Cruise

Tom Cruise

Cruise a facut istorie dupa aparitia in Top Gun iar femeile l-au iubit din clipa aia neconditionat.

Johnny Depp

.
Johnny Depp

A jucat rolul principal din Edward Scissorhands (Edward Maini-de-foarfece). Depp este unul dintre actorii cu cel mai mare success la femei iar rolul capitanului Jack Sparrow din Piratii din Caraibe a fost impecabil.

Brad Pitt

Brad Pitt

Baiatul chipes care a aparut in Cool World, A River Runs Through It, True Romance, Kalifornia sau Interview With a Vampire avea sa devina cel mai dorit barbat de la Hollywood. People Magazine l-a numit “Cel mai sexy barbat in viata” iar rolurile din Se7en, Twelve Monkeys, Sapte ani în Tibet, Meet Joe Black, Fight Club, Snatch, Ocean’s Eleven, Troia sau Ocean’s Twelve au fost senzationale.