Pe 28 august pe vedem in Piata Constitutiei. Cel mai tare concert pe care l-a vazut Romania: Roger Waters. Concertul asta nu ai niciun motiv sa il ratezi. Nu e un simplu concert. E o nebunie frumoasa. Concertul lui Roger Waters de pe 28 august, din Piaţa Constituţiei, reprezintă ocazia unică de a vedea la Bucureşti super-producţia inspirată de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, "The Wall", al trupei Pink Floyd.

Considerat o adevărată capodoperă, show-ul pus în scenă de fondatorul uneia dintre cele mai iubite trupe rock, este combinaţia perfectă de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase, toate reunite într-o construcţie colosală, concepută sub forma celebrului "The Wall".

In 2006 am fost pe Lia Manoliu la ei si o sa fac acelasi lucru si anul acesta. Depeche Mode revine pe 15 mai în Bucureşti, la Arena Naţională. Depeche se va afla pentru a doua oară în România, pentru un show grandios ce va fi inclus în noul turneu, primul după o pauză de patru ani.

Depeche Mode se pregăteşte, totodată, şi de lansarea celui de-al treisprezecelea material discografic din carieră, album ce cuprinde "cele mai bune piese Depeche Mode produse vreodată".

Rammstein. Atat am zis. Nemtii vin la Rock the City. Fesivalul se va desfăşura la Romexpo, pe 27 şi 28 iulie, iar unul dintre headlineri a fost deja anunţat - Rammstein. După prima apariţie la Bucureşti - la Festivalul Sonisphere din 2010, când a şi primit discul de 4X platină pentru vânzările, pe teritoriile României şi Bulgariei, ale albumului "Liebe ist für alle da" -, revine în Bucuresti în 2013, la Rock the City, cu un nou show incendiar, intitulat "Rammstein and Friends".

Mark Knopfler, compozitorul şi chitaristul trupei Dire Straits vine la Bucuresti. Show-ul său de pe 25 aprilie, de la Sala Palatului din Bucureşti, se anunţă a fi unul dintre primele concerte sold-out ale anului. Concertul artistului nu cuprinde doar piese lansate în cariera solo, ci şi cunoscute melodii cântate alături de trupa care a făcut istorie.

Andrea Bocelli va susţine un concert în Bucureşti, pe 25 mai 2013, la Romexpo. Daca vrei sa asculti LIVE "Con te Partiro/ Time to Say Goodbye" merita sa mergi la concert.

Cirque du Soleil, revin la Bucureşti. De data aceasta cu spectacolul "Alegria", în perioada 5 - 8 septembrie 2013, în Pavilionul Central Romexpo. "Alegría" adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă.

Pentru al doilea an consecutiv, ProFM prezinta un nou eveniment Sensation in Romania. Dupa succesul din 2012, celebrul show se pregateste sa vina din nou in Romania sub numele “Sensation- Source of Light- 2013”.

In 2012, printre celebrii DJ-i care au avut line-up-uri la Sensation Ocean of White au fost alesi sa puna muzica si DJ-ii ProFM GreeG si Marius Onuc. Pentru editia din 2013 nu au fost anuntate inca numele participante, respectand regula de a da publicitatii line-up-ul, compus din DJ-i de top, cu doua luni inainte de eveniment.

Tarja Turunen revine in Romania. Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din capitala intr-o productie extraordinara, cu un concert de inalt nivel artistic ce va fi prezentat fanilor din Romania in data de 11 aprilie 2013. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Slash vine în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 februarie 2013. Slash va cânta la Bucureşti alături de Myles Kennedy şi The Conspirators. Saul Hudson (Slash), născut pe 23 iulie 1965, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

Luciano revine la Bucuresti pe 16 februarie 2013, in cadrul evenimentului Cadenza Night. Venirea lui Luciano pe 17 noiembrie 2012 la Sala Polivalenta, in cadrul evenimentului Cadenza Vagabundos, nu a mai fost posibila din cauza conditiilor meteorologice care au dus la anularea zborului catre Bucuresti.

Asadar, sambata, 16 februarie 2013, Luciano va reveni in Bucuresti impreuna cu o parte din artistii label-ului pe care il conduce, pentru un show Cadenza Night, ce se apropie de ideea unui carnaval muzical.