Iata cateva rase la care noi ne-am gandit ca intrunesc aceste calitati:

Amstaff

Amstaff

Amstaff-ul este un câine impunător, loial şi protector. Câinii din această rasă se dresează uşor. În plus, se deosebeşte de celelalte rase de câini, prin rezistenţa incredibilă la durere. Pe de cealaltă parte, Amstaff-ul este un câine de familie foarte bun, iubeşte copiii, dar nu îi tolerează pe cei străini şi poate fi agresiv cu aceştia. Din acest motiv, este recomandat să încerci să îl socializezi încă de când este pui, iar dacă totuşi are tendinţe de agresivitate, nu îl lăsa în preajma copiilor străini, cel puţin nu fără botniţă.

Dog german


Dog german

Puternic, frumos şi încrezător, Dog-ul german este un câine potrivit unui bărbat cu asemenea calităţi. Dog-ul german intimidează prin mărimea sa şi este extrem de inteligent şi intuitiv. El este adesea folosit cadrele de politie în prinderea infractorilor, în detectarea drogurilor şi a bombelor.

Boxer


Boxer

Boxerul poate parea un pic intimidant, dar el este de fapt un caine dragalas si prietenos. Acesta este o rasa potrivita pentru barbati. Ei sunt distractivi si adorabili si au aptitudini pentru activitatile sportive. Datorita calitatilor lor fizice, cat si comportamentale, boxerii sunt numai buni pentru agatat pustoaice.

Rottweiler

Rottweiler

Acest caine puternic poate trai afara, in mediul exterior dar si in casa. Initial crescut ca si caine ciobanesc, Rottweilerul este mai cunoscut in zilele noastre ca fiind un formidabil caine de paza si de protectie. Rottweilerul este un caine puternic, intimidant si, in mod sigur, un caine „masculin”.

Ciobanesc german

Ciobanesc german

Aproape intotdeauna in varful topurilor preferintelor iubitorilor de caini, Ciobanescul German este viguros si puternic. El are un instinct nativ de paza si protectie si, este cu siguranta, o prezenta care emana forta si securitate.

Mastiff

Mastiff

Acest caine urias si impozant a fost folosit ca si caine de vanatoare si de protectie. El este, in mod evident, un caine masculin. Entuziasmat sa-si patruleze domeniul si sa-si pazeasca familia, Mastiff-ului ii merge bine afara, in aer liber, dar are nevoie de companie.

Husky siberian

Husky siberian

Husky, inca de cand a fost creat a trait afara, in tinuturile cu clima aspra si nemiloasa. Crescut pentru a trage saniile peste tinuturile inghetate, acest caine este foarte rezistent si chiar fericit sa traiasca in aer liber. El da impresia unui caine cladit pentru a trai in exterior si masculin in adevaratul sens al cuvantului.

Boston terrier

Boston terrier

Boston terrierul este un terrier mic, negru cu alb, caruia ii face placere sa te faca sa razi. Dupa perioadele scurte de activitate, Boston terrierului ii place sa se cuibareasca pe canapea urmarindu-si la televizor emisiunea favorita. Ascultator si loial, Boston terrierul este un bun caine de paza si un animalut de casa credincios. Desi nu sunt caini mari, Boston terrierii sunt caini robusti si destul de masculini, intr-un fel haios.

Pug (mops)

Pug (mops)

Deloc combativ, pugul este o rasa afectuoasa, simpatica si echilibrata cu mult sarm si demnitate. Sunt companioni jucausi si distractivi de luat in parc.

Doberman pinscher

Doberman pinscher

Doberman pinscherul este o rasa de talie mare, atragatoare si dominanta. Au trasaturi intr-adevar masculine luand in considerare marimea si prestanta lor. Intr-o alta ordine de idei, acesti caini pot fi la fel de bine si niste animalute de casa dragalase si minunate