Yachtul Adastra este cea mai luxoasa ambarcatiune din lume la aceasta ora si pe deasupra mai arata si grozav!

Super-yachtul Adastra fost lansat la apa acum cateva saptamani. Daca va surprinde acest lucru este bine de stiut ca nu a fost lansat la Sant Tropez sau la Miami, locuri cunoscute pentru evenimentele exculsiviste, ci pe raul Pearl River din China, mult mai modest.

Constructia lui Adastra a inceput acum 4 ani dintr-o ambitie a unui arhitect care a indraznit sa vada lucrurile putin altfel.

Desprins parca din filmele SF sau, ca sa fim "putin mai realisti", din filmele cu James Bond, super-yachtul de 15 milioane de dolari este o bijuterie a apelor. Este "rollsroyce-ul" oceanelor.

Din pacate doar un singur proprietar o sa se bucure de Adastra, bineinteles, alaturi de invitatii pe care ii poate avea la bord. Yachtul poate gazdui pana la 9 persoane la care se mai adauga inca 6 membri ai echipajului.

Este lesne de inteles ca aceasta bijuterie a fost echipata cu cele mai bune si mai moderne sisteme de navigatie. De altfel, punctul forte la acest capitol este faptul ca yachtul poate fi controlat cu ajutorul unui iPad si a unei aplicatii dedicate, chiar si de pe uscat, dar doar pana la o distanta de 60 de metri.

Orium, si in aceste conditii poti sa te simti, lejer, ca un copil cu o "barcuta" cu telecomanda, care se joaca prin port cu "jucaria teleghidata".