Un șofer român care se deplasa pe raza comunei brăilene Viziru a avut parte de o supriză neplăcută din partea polițiștilor, după ce a sunat la 112 și a spus că este șicanat de un alt participant la trafic.

Potrivit jurnaliștilor de la Adevărul, apelul la 112 a fost făcut de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Tichileşti. Acesta s-a plâns că este șicanat în trafic de un alt autovehicul, astfel că oamenii legii s-au deplasat în locul indicat de șofer, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că persoana care se afla la volanul celeilalte mașini era un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Berteştii de Jos. Chiar dacă acesta s-a ales cu amendă și dosar penal, pentru că mașina pe care o conducea era radiată, și primul șofer a primit o amendă!

„Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului în vârstă de 37 de ani fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt şofer rezultatul a fost negativ. Şoferul în vârstă de 37 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi a fost luată măsura complementară a reţinerii permisului de conducere”, se arată în comunicatul poliției.