E stiut de ceva timp: masina fara smartphone nu se mai poate! O masina TRENDY fara aplicatie dedicata e si mai rau! Dar majoritatea aplicatiilor sunt atat de fade incat e greu sa vii cu ceva nou. Nu e cazul MINI care a lansat prima agentie matrimoniala pe 4 roti!

Mini Connect Us - 1

Ultima versiune MINI Connected „nu e doar cea mai rapida agentie matrimoniala din lume, e si cea mai sigura!”, promit nemtii. „Connect Us” foloseste sistemul MINI Driving Excitement Analyser ca sa determine modul in care conduci si incearca sa iti gaseasca o partenera sau un partener compatibil. Trebuie doar sa alegi daca cauti o femeie sau un barbat si sa specifici pe raza de cati kilometri vrei sa se faca cautarea. De restul se ocupa aplicatia, inclusiv sa rezerve o cina romantica, daca sunteti amandoi de acord. Voi trebuie doar sa ajungeti acolo!

Mini Connect Us - 3

Modul de functionare e simplu. Aplicatia cauta un partener potrivit, analizand interesele personale, activitatile preferate si, cel mai important, modul in care conduci. Aici isi intra in rol functia MINI Driving Excitement Analyser, care trimite date despre cum accelerezi, cat de brutal franezi (sau nu) si, in general, cum te comporti la volan. Dupa ce ti-ai gasit perechea perfecta, aplicatia se conecteaza la Google Local Search, pentru a gasi un loc in care sa va cunoasteti mai bine!

Mini Connect Us - 4

Aplicatia mai poate fi descarcata gratuit de pe Appstore doar pana pe 1 aprilie, insa nu stim daca nemtii sunt pusi pe glume sau nu.