Problema e urmatoarea? Cum sa bei in trafic, fara sa pui in pericol circulatia? Mai complicam putin lucrurile: cum sa faci asta alaturi de prieteni? Solutia e geniala si vine de la olandezi. Inventia lor se numeste „Pedal Pub” si este, asa cum ii spune numele, un bar cu pedale. Sau, o bicicleta cu bere. Sau, un pub cu roti!

Pedal Pub - 5

Pedal Pub - 3

Oricum i-am spune, Pedal Pub e senzational. Costa 25.000 de euro si are 15 locuri plus unul pentru barman. De fapt, el e singurul care trebuie sa se sacrifice si sa ramana treaz. Pentru ca se ocupa de condusul vehiculului. Pilotul e angajatul companiei care a inventat Pedal Pub si nu poate lipsi de la job, unde trebuie sa conduca si sa aiba grija de petrecareti. Intre timp, 10 din cei 15 pasageri nu fac altceva decat sa dea la pedale si sa se bucure de bere!

Pedal Pub - 2

Pedal Pub - 4

Pub-ul cu pedale e dotat cu cate un suport pentru fiecare halba de bere rece (doar nu ati vrea sa varsam lichidul din cauza vreunei gropi, nu?), un MP3 player cu conexiune pentru iPod si 4 difuzoare pentru atmosfera. Singura restrictie pentru amatorii de bere la pedale e sa aiba varsta legala pentru a putea consuma alcool.

Pedal Pub - 1