Cateodata are parte chiar de cate o demolata. Astea-s masini cu care trebuie sa mearga de colo-colo pentru munca, si pentru ca firma nu vrea sa plateasca platforme pentru a le muta, Marian face chestia asta. Si pentru ca ziua ii este greu sa mearga cu cate o mutilata din asta… le muta seara.

Si daca seara noi suntem la cico… vine cu cocosata, bea un cico cu noi si-apoi pleaca la treaba lui.

Ei bine, de-a lungul timpului au fost doar cativa care stiau ce-i cu masinile astea, iar astia care stiam am fabricat in fata celorlalti o poveste boombastica despre Marian. El era un baiat de bani gata care conducea groaznic de prost si orice masina are… o facea praf! Deci, pentru toata lumea Marian era un kamikaze incomensurabil de imbecil la volan.

Intr-o seara iesim la masa, si dupa masa ne hotaram sa mergem la film. Cand sa plecam ne dam seama ca nu incapem in masinile noastre, asa ca trebuia sa vina si Marian cu mutilata din seara aia cu noi, pentru ca Silvia, o alta amica, nu avea loc in alta masina.

Silvia, saraca, tocmai trecuse printr-un accident de masina, cand domnul care conducea a adormit la volan si se impachetasera cam tare pe Valea Oltului, iar dupa incident Silvia cam avea oroare de masini. Insa ea era si cam secretoasa (este inca) si nu ne-a povestit de accident si de noua ei teama, cea legata de masini si accidente.

In schimb, Silvia stia povestea cu Marian, ca e cel mai prost sofer din lume. Asa ca la ea se concentrasera in aceeasi seara, in acelasi loc, pe acelasi subiect… doua frici!

A incercat sa protesteze ea, moment in care Marian si-a dat seama ca ei ii este frica sa mearga cu el, dar pana la urma a convins-o si s-a urcat, Marian punandu-i gand rau.

Si s-au urcat in masina.

CITESTE AICI CONTINUAREA