Materiale: lingura de masa infasurata cu tapiterie.

lingura

 

Arma din imagine a fost confiscata din penitenciarul Rahway din New Jersey. Chiar daca detinutii folosesc doar linguri de plastic, unul dintre ei a reusit sa fure una de inox din cele folosite de angajatii inchisorii. Manerul lingurii a fost ascutit de podea, iar cealalta parte acoperita cu ceara si infasurata in tapiteria furata din magazinul de mobila unde detinutii faceau munca in folosul comunitatii. Astfel, lingura a fost transformata intr-un cutit periculos.

ac

 

Materiale: O banda de fier desprinsa dintr-un pat si indoita pentru a forma un maner.

arma

 

Materiale: O bucata de lemn, cinci lame de taiat mari lipite pe o parte si sase lame mici pe partea cealalta, totul infasurat in banda elastica si acoperit cu banda de marcat. Materialele au fost in mare parte furata, mai putin, culmea, lamele de ras ce puteau fi achizionate legal de puscariasii inchisorilor din New Jersey in anii 80.

ac


Materiale: Un surub infasurat in banda adeziva.

cutit

 


Materiale: Placa de fier, infasurata in banda izolatoare.

cutit

 


Materiale: Banda de fier smulsa din cadrul patului, manerul fiind format din banda elastica acoperita cu banda izolatoare.

cutit

 


Materials: Metrul de fier al unui tamplar, ascutit cu ajutorul unui patent ce poate fi usor gasit intr-un atelier al inchisorii.

arme


Materiale: Un ciob de plexiglas, infasurat cu banda izolatoare.

arme

 


Materiale: Un pieptene de plastic, trei lame de ras inserate intre dintii acestuia, legat cu fire de cupru si siret.

manusa


Materiale: O manusa de gradinarit, alta manusa mai mica bagata inauntru si mai multe pioneze cusute intre cele doua manusi. Partea ascutita formata din pioneze devenea mai proeminenta in momentul in care cel care folosea manusile isi strangea pumnul.