Balotelli i-a innebunit pe colegii de la Milan cu noua lui achizitie! Fotbalistul de 22 de ani ia 4,5 milioane de euro pe an de la Milan si e pregatit sa-I cheltuie pe toti. De data asta n-a facut-o ca sa-si camufleze Bentley-ul. De fapt a si uitat de limuzina britanica.

Ferrari Balotelli - 2

Atacantul se distreaza acum cu un Ferrari F12 Berlinetta. Superstarul lui AC Milan a fost suprins de jurnalistii de la Autogespot in timp ce facea plinul bolidului de 740 CP. De parca n-ar fi avut destul probleme cu politia din cauza Bentley-ului de 200.000 de euro, Balotelli o poate comite rau de data asta. Ferrari F12 Berlinetta e un adevarat monstru. Poate accelera de la 0-100 km/h in doar 3,1 secunde si poate atinge o viteza maxima de 340 km/h.

Ferrari Balotelli - 3

In testele de pe circuitul Fiorano, F12 Berlinetta a fost mai rapid cu 2 secunde decat Enzo, 430 Scuderia si chiar 458 Italia.
Motorul V12 transmite puterea la roti printr-o transmisie automata cu dublu ambreiaj si 7 rapoarte, operata prin padele.

Ferrari Balotelli - 4

Sasiul din aluminiu e dezvoltat in colaborare cu Scaglietti si contine nu mai putin de 12 aliaje diferite, care-I imbunatatesc rigiditatea cu peste 20% fata de modelul 599 GTB, in timp ce greutatea e cu 70kg mai mica.

Ferrari Balotelli - 5

Singurele lucruri care-l mai pot impiedica pe Balotelli sa-si ia zborul sunt franele ceramice, diferentialul cu alunecare limitata si sumedenia de sisteme de stabilitate, control si protectie.

Ferrari Balotelli - 6