Din rău în mai rău! După ce în urmă cu câteva luni a suferit arsuri grave la faţă din cauza unui incident grav, Jay Leno a implicat într-un accident rutier. Vedeta televiziunii americane a declarat că şi-a fracturat mai multe oase într-un accident de motocicletă.

Testa o motocicletă veche de peste 80 de ani

Fostul prezentator de talk-show-uri a spus că a căzut de pe motocicletă la 17 ianuarie şi s-a ales cu o claviculă ruptă, două coaste rupte şi două rotule crăpate.

El a testat o motocicletă indiană din 1940 când a simţit mirosul de benzină care se scurgea.

„Aşa că am cotit pe o stradă laterală şi am străbătut o parcare şi, fără să ştiu, un tip înşirase un cablu, fără avertizare. Nu l-am văzut decât până nu a fost prea târziu. Doar m-am împiedicat de el şi, bum, am căzut de pe motocicletă”, a spus Leno într-un interviu acordat Las Vegas Review-Journal.

Leno a spus că iniţial nu a făcut public accidentul din cauza publicităţii pe care a primit-o în urma incidentului din noiembrie în care s-a ars la faţă în timp ce lucra la o maşină veche din 1907.

Atunci, fosta gazdă de la "Tonight Show", în vârstă de 72 de ani, a a suferit răni la nivelul feţei, pieptului şi mâinilor.

Cum s-a petrecut incidentul

Jay Leno a suferit arsuri de gradul doi, în urma unei explozii declanşate în timp ce lucra sub o maşină de epocă în garajul său. Leno, un pasionat colecţionar de maşini, lucra la unul dintre vehiculele sale, în garaj, când se pare că acesta a luat foc.

„Am suferit niște arsuri grave din cauza unui incendiu pornit de la vapori de benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă repune pe picioare”, a spus Jay Leno pentru CNN, la momentul internării.

Foto FACEBOOK