Ce mai inseamna un Veyron in zilele noastre? Ne impresiona, poate, acum cativa ani, dar americanii le dau peste nas celor de la Bugatti. Se intampla in Texas, unde totul trebuie sa fie mai mare si mai rapid. Iar cei de la Hennessey n-au fost niciodata prea timizi cand vine vorba sa se laude cu performantele lor.

Record Hennessey Venom GT

S-au laudat mereu ca au cea mai rapida masina si acum au si demonstrat-o. Venom GT a doborat recordul mondial de acceleratie de la 0-300 km/h. Noua performanta e acum de 13,48 de secunde si a fost omologata in Cartea Recordurilor. Hennessey Venom GT a fost mai rapid cu 0,9 secunde decat Koenigsegg Agera R, care detinea vechiul record. Ca sa intelegem mai bine, unui Veyron ii ia cu trei secunde mai mult sa ajunga la 300 km/h.

Supercar-ul celor de la Hennesey mai are o performanta asemanatoare. A umilit acelasi Koenigsegg la acceleratia de la 0-200 mph (321 km/h) unde a scos 15,22 secunde. Inca un motiv de bucurie pentru cantaretul Steven Tyler, care era sa lesine cand si-a primit GT Spyder-ul acasa.