Vesti bune pentru proprietarii de McLaren MP4-12C! Cei care s-au plictisit de vechiul hypercar si n-au pus inca mana pe noul McLaren P1, pot face un upgrade serios. DMC Design a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un pachet de tuning pentru MP4-12C, care i-a pus serios pe ganduri pe britanici. Bestia neagra se numeste MP4 Velocita si arata absolut demential!

DMC McLaren MP4 Velocita - 5

Tunerii de la DMC considera Velocita cel frumos si mai agresiv McLaren MP4 tunat vreodata. Din ce vedem, le cam dam dreptate, mai ales ca body kit-ul din fibra de carbon nu e atat de scump, daca ne raportam la pretul unui McLaren – 19,215 euro.

DMC McLaren MP4 Velocita - 6

MP4 Velocita se diferentiaza de versiunea stock printr-o grila redesenata, un difuzor nou, flapsuri laterale, eleron reproiectat si alte cateva modificari minore, insa cu rol in aerodinamica masinii. Daca partea frontala a McLaren-ului MP4 standard era toata numai un zambet, noul Velocita e, dimpotriva, cu adevarat furios.

DMC McLaren MP4 Velocita - 4

Evacuarea e construita din titan pur si costa 4.200 de euro. Zgomotul e insa atat de puternic incat va fi cu siguranta ilegal sa o folosesti in majoritatea tarilor europene.

DMC McLaren MP4 Velocita - 7

De aici, preturile urca vertiginos. Numai jantele de 21” din aliaj de aluminiu aurit costa aproape 10.000 de euro. La interior, clientii pot opta pentru piele sau Alcantara, cu insertii din lemn sau fibra de carbon. Modificarile costa putin sub 13.000 de euro, iar pretul total al pachetului de tuning se ridica la 36.110 euro.