Le vedem cu totii! La semafor, la stop, si uneori chiar in mers! Femeile care se machiaza la volan sunt pericol public! 6 din 10 femei nici macar nu concep sa mearga la serviciu nemachiate. Un sfert din ele cred ca lipsa machiajului le poate costa o posibila promovare. De asta se explica si frecventa cu care fetele se machiaza in timp ce conduc. Cand iti privesti buzele sau ochii in oglinda retrovizoare nu mai ai cum sa dai atentie sofatului. Deci, ori conduci, ori iti dai cu rimel!

Asta e si mesajul unui brand, culmea, iubit de femei. MINI le spune soferitelor sa nu mai incerce sa faca doua lucruri odata! Rujul sau volanul. Niciodata amandoua! Pentru siguranta femeilor, nemtii demonstreaza ce li s-ar putea intampla. Iar felul in care MINI incearca sa le convinga e demential!

Reclama e facuta pentru soferitele din Mexic, care cauzeaza 22% dintre accidente. Mai grav pentru ele, in timpul condusului isi distrug aproape 1.300 de rujuri pe an. In bani, daunele cauzate de machiajul la volan se ridica la peste 400.000 de dolari saptamanal.

Asa ca un airbag declansat intr-o baie publica, in timp ce ele se machiaza in oglinda, poate fi cel mai convingator lucru. Si poate ca reclama MINI ar trebui sa ajunga si pe la noi prin tara!