Italienii si-au asigurat deja spatele pentru cea mai “periculoasa” piata din lume. Au inregistrat patentul si imaginile pentru Lamborghini Urus pe piata chineza, ca sa se asigure ca niciun constructor asiatic nu le va “imprumuta” ideile. Cat de eficienta va fi masura asta intr-o tara care copiaza absolut tot, ramane de vazut. Totusi, asta dovedeste ca Lamborghini se apropie usor, usor de stadiul de productie. Singurul lucru care mai lipseste e aprobarea grupului VAG.

Lamborghini Urus - 2

Lamborghini Urus - 1

Lamborghini Urus ar putea urma trendul adoptat de ultimele supermasini, precum McLaren P1 sau Ferrari F150. Mai exact, e posibil sa vedem primul crossover hibrid din istoria marcii. Unul care va dezvolta 670 de cai putere, dupa cum afirma MotorTrend. Aceleasi surse dau aproape sigur faptul ca Urus va imparti platforma tehnica cu urmatoarea generatie Audi Q7. Insa, daca imaginile de mai sus sunt apropiate de realitate, Urus pare prea mic pentru a putea primi bestiile V10 sau V12 de pe Gallardo, respectiv Aventador. Asta, spre deosebire de ultimul SUV construit in anii ’80 de Lamborghini, LM002, care folosea un V12 provenit de pe Coutach.

Lamborghini Urus - 10

CITESTE SI: Lamborghini pregateste in secret un rival pentru Ferrari F12!

Lamborghini Urus - 11

Lamborghini va apela probabil la tehnologia VW si va folosi motorul hibrid de pe Cayenne, cuplat cu un V8. Insa un hibrid plug-in, va reprezenta doar alternativa, pentru ca italienii nu par dispusi sa renunte prea usor la motorizarile clasice, pe benzina.

Lamborghini Urus - 6

Lamborghini Urus - 7

Lamborghini Urus - 9