Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. Fostul deputat PDL a fost prins, miercuri după-amiază, de polițiștii din Prahova, conducând mașina sub influența băuturilor alcoolice.

Boureanu a fost oprit de polițiști în orașul Comarnic, Prahova, după ce ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară.

Fostul soț al Valentinei Pelinel a fost prins de polițiștii rutieri cu o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat.

Cristian Boureanu a rămas fără permis de conducere pentru 150 de zile și a primit o amendă de 2175 de lei.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, potrivit poliției.

Fostul soț i-a lăsat Valentinei Pelinel datorii de sute de mii euro

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au divorțat în 2014, după șapte ani de mariaj. Atunci când au pus punct mariajului, fostul model a renunțat la partaj, deoarece Boureanu avea datorii uriașe.

Actuala soţie a lui Cristi Borcea nu a mai rămas cu nimic după despărțirea de fostul politician. Urmele trecutului încă o urmăresc și acum, după ani de zile. Se pare că Cristian Boureanu a contractat credite de peste 3 milioane de euro în timpul căsniciei cu Pelinel. Nu a mai înapoiat banii și s-a trezit cu poprire pe conturile personale.

 Foto Facebook