Altfel? Altfel iese o monstruozitate precum cea prezentată public de Al Yasid, un designer auto cu sediul la Londra. Unul dintre cei mai fioroși bolizi ai ultimilor ani a fost dotat cu șenile de tanc, lucru care îl „bântuia” pe englez de ceva timp.

Bugatti Bolide nu pare să-mi dea pace – de data asta i-au căzut unele piese. Pentru a potrivi aceste piese, caroseria s-a schimbat puțin. (De fapt, cam mult). Puteți vedea diferențele, dacă o comparați pe asta cu un Bolide original (...) Alternativa era un McLaren Speedtail. Poate altă dată”, a scris pe Instagram Al Yasid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Al Yasid (@yasiddesign)

 

Reacțiile au fost împărțite: dacă unii au apreciat conceptul, alții sunt de părere că și-a bătut joc de un lucru bine făcut.

Omule, îmi plăce munca ta și uneori mă inspira, dar asta... nu știu, pare că ai distrus o capodoperă”, a comentat un fan pe Instagram.

Bugatti Bolide e un bolid realizat din fibră de carbon, cu 1.825 de cai putere sub capotă, creat special pentru circuitele de curse. Motorul de 8.0 litri W 16 îi permite să ajungă la 100 km în 2,17 secunde.

Deși nimeni nu a atins-o încă, viteza maximă a lui Bugatti Bolide în simulatoare este 499 km/h. Conform inginerilor Bugatti, mașina lor poate depăși recordul de viteză stabilit în octombrie 2020 de modelul SSC Tuatara (508,73 km/h).

Fotografii: Shuterstock

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici