Primul model electric de la Dacia, Dacia Spring, va fi disponibil pentru precomandă din 20 martie la prețul de 18.100 de euro, TVA inclus. La acest preț aveți modelul de echipare Comfort Plus, iar livările vor începe în luna septembrie a acestui an. 

Varianta Comfort a modelului electric Dacia Spring va costa 16.800 de euro, TVA inclus, însă va fi disponibil la o dată care va fi anunțată ulterior. Varianta este deosebit de atractivă din punctul de vedere al prețului, deoarece beneficiază de tichet Rabla Plus în valoare de 10.000 de euro.

Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la preţul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC”, au anunţat joi reprezentanții Dacia.

Dacia Spring preț accesibil în varianta Comfort

Modelul are o autonomie de 230 km, conform ciclului WLTP, şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat). 

Dacia Spring beneficiază, în varianta de serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. A patra culoare, Goji Red, va fi disponibilă ulterior.

Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul şi de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Dacia propune și o variantă Dacia Spring destinată posesorilor de flote auto, care va fi disponibilă la prețul de 16.800 de euro (TVA inclus).

Fotografii: Automobile Dacia

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?