Dorian Popa a fost aspru criticat de unii dintre fanii lui pentru că își cumpără mașină de 300.000 de euro. Artistul a răbufnit într-un clip postat pe Youtube în care spune că muncește din greu pentru banii lui.

În urmă cu câteva săptămâni, Dorian Popa a anunțat că a plătit un avans pentru o mașină Lamborghini, în valoare de 300.000 de euro. Recent, el s-a întrebat într-un vlog pe YouTube dacă ar schimba Lamborghini cu un GLS Maybach, care costă tot 300.000 de euro.

Banii nu sunt însă o problemă pentru Dorian Popa, care anunţa recent că a refuzat un contract de 100 de mii de euro. Veniturile artistului din contracte de imagine, concerte, vloguri şi o afacere in imobiliare se ridică la aproximativ 30 de mii de euro pe lună.

Fanii l-au criticat dur, iar artistul a reacţionat pe măsură

„Am postat zilele trecute vlogul cu Maybach-ul GL 600 sau GLS 600 și iată o tonă de comentarii vizavi de faptul că țara arde și baba se piaptănă. În situația de față țara e România și e implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog. Și baba e subsemnatul, înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină în valoare de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal. Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Pe măsură ce anii au trecut mi-am dat seama că îmi place mult să muncesc, îmi place să am rezultate și că distracția nu trebuie să fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al priorităților din viața mea”.

„Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci. Asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina nici de la mama, nici de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale. Am muncit de luni până duminică non-stop, muncesc de luni până duminică. Ce mă îngrijorează pe mine e că mulți dintre cei care aruncă cu hate au fost vara asta cel puțin o dată sau de două trei ori la mare, probabil că vara aceasta au fost cel puțin la un festival, poate că în weekenduri au fost la cluburi, la grătare sau alte petreceri”.

„Nu îmi place să ies în față cu chestia asta, nu ai de ce să o menționezi decât dacă ajungi în situație ca aceasta. Eu nu am am fost în concediu de circa cinci ani, șase ani de zile. Și ultima mea vacanță a fost una contractată cu Ministerul Turismului din Dubai unde pot spune că m-am simțit bine. Am avut un job unde m-am simțit ca într-un concediu. Să nu credeți că e ușor. În momentul în care ai mașini de sute de mii de euro sau construiești un cartier de sute de mii de euro sau ai o casă de sute de mii de euro nu îți e și ție de un Santorini, un Monaco, la Mamaia, poate chiar la munte. Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii!”.

Foto FACEBOOK