Unei astfel de masini i-ar sta cat se poate de bine cu cativa gangsteri in ea! Americanii de la Fesler Built au luat un Buick Riviera din 1963 si i-au dezvaluit latura sinistra. Designerul Tony Diaz cauta de cativa ani masina perfecta pentru o asemenea misiune diabolica. “Am asteptat mult masina potrivita. Voiam sa arate brutal, dar nu in genul zilelor noastre ci mai degraba ca in anii ’30. La fel ca in timpurile in care te asteptai sa sara cativa gangsteri cu cate un Tommy gun din ea”, explica Tony“.

Buick Riviera - 7

Buick Riviera - 8

Masina nu-si mai arata deloc cei 50 de ani. Cu un nou V8 LS-1 Corvette de sub capota si vopsita in negru mat, cu faruri noi, mascate de o grila asemanatoare unei custi pentru demoni, jante monobloc de 20” si un interior extraterestru, acest hardtop in doua usi e una din cele mai frumoase muscle car-uri tunate de americani.

Buick Riviera - 1

Buick Riviera - 2

Americanul si-a implinit visul cu ajutorul celor de la Fesler. Dar tunerii nu s-au oprit aici. Au instalat un sistem audio de 3.000W. Boxele sunt atat de puternice incat ti-e si frica sa intri in masina! In portbagaj te mai asteapta o surpriza horror! Un martor rosu se aprinde si inscriptia “Satan’s Sled” te face sa tipi de groaza. “Stiu ca masina asta e nu e pentru cei slabi de inger. Iti trebuie mult curaj sa te urci in ea. Pana la urma asta e si ideea, sa arate ca proaspat scapata din iad”, mai spune Tony Diaz.

Buick Riviera - 5