Alfa Romeo a lansat o editie speciala pentru Salonul Auto de la Geneva. Ati vazut pana acum cum arata o Alfa Romeo 4C de serie in rosu si argintiu, dar sefii de la Fiat s-au gandit sa faca fanilor o supriza la Geneva. Asa ca Alfa Romeo 4C Launch Edition a aparut in alb. Italienii ne-au linistit repede. Masina poate fi comandata si pe rosu. Productia e limitata la 1.000 de unitati in toata lumea, dar cei care vor reusi sa puna mana pe frumusetea asta primesc si cateva avantaje. Si nu vorbim doar de caroseria vopsita in Carrara White, monococa de care au parte numai supermasinile sau fibra de carbon de la interior.

Alfa Romeo 4C Launch Edition - 6

ACEASTA E NOUA ALFA ROMEO 4C LAUNCH EDITION:

Alfa Romeo 4C Launch Edition va avea un pret de pornire de 60.000 de euro cu TVA, dar vine la pachet cu lectii avansate de pilotaj la Verano, Italia. In Europa, Africa si Orientul Mijlociu vor ajunge 400 de masini, 500 vor fi puse in vanzare in America de Nord, iar ultimele 100 in restul lumii.

Alfa Romeo 4C Launch Edition - 8

Premiera de la Salonul Auto Geneva 2013:

Italienii de la Alfa Romeo au dezvaluit si datele de perfomanta. Motorul turbo din aluminiu de 1,75 litri are 237 CP. Greutatea e mai mica de o tona, mai exact 950 kg. Ajungem astfel la un raport incredibil! Mai putin de 4 kg pentru fiecare cal putere. Asta inseamna o acceleratie de 4,5 secunde pentru 0-100 km/h si o viteza de top de 250 km/h.