Și atunci apare întrebarea: Ce este atât de interesant la motoare? Răspunsul cel mai la îndemână pare ”sunt cool”. Comparativ cu mașinile, îți oferă o altfel de adrenalină, de plăcere de a conduce și de a îți menține siguranța, în timp ce gonești pe două roți. Motoarele sunt non-conformiste, sunt modul în care îți poți acumula energia, dimineața, înainte de muncă sau în care te poți îndepărta, seara, de stresul acumulat pe parcursul zilei.

Un alt răspuns pe care l-am auzit des a fost cel că atrag atenția domnișoarelor sau a doamnelor. Chiar și cel mai timid bărbat are ocazia de a arăta cât este de puternic în momentul în care își pune casca și pornește la drum. Majoritatea motocicliștilor se asigură că au tot timpul cu ei o cască de protecție suplimentară pentru a putea oferi și altora experiența lor de drum.

Motorul îți dă ocazia să îți crești spontaneitatea: oricând tu și gașca ta vă puteți urca și porni la drum. Vă puteți muta ușor de pe o bandă pe alta și puteți găsi cele mai pierdute poteci pentru o excursie de care să vă aduceți aminte peste timp.
Este evident că putem identifica multiple motive pentru care bărbații au început să prefere motoarele în dauna mașinilor.

Tocmai din acest motiv ne-am propus să aflăm direct de la ei – de la bărbații care în timpul zilei sunt la birou, dar abia așteaptă seara sau weekend-ul pentru o nouă plimbare cu motorul – cum a început pasiunea lor și cum resimt acum drumurile pe care le fac pe motocicletă și nu cu mașina.

Astăzi, lansăm campania ”Genul programului: pasionat de motoare”, iar în primul sezon vă vom face cunoștință cu un fost auditor, actual specialist financiar, alături de care vom porni la drum și vom descoperi viața pe motor!