Indiferent ce cadou i-ai fi luat tatalui tau de ziua lui, fii sigur ca nu e de ajuns! Cea mai mare dovada de iubire a a dat-o recent un american. In urma cu 24 de ani, tatal sau, Rick Lookebill, a fost nevoit sa isi vanda Mustangul Mach 1 din 1972. A visat deseori sa o recupereze si chiar a incercat de mai multe ori sa dea de urma ei, dar niciodata nu s-a gandit ca acest lucru va fi posibil.

Fort Mustang Mach 1

Asta pana in luna aprilie, cand fiul sau s-a pus serios pe cautari. Nu doar ca a gasit masina ci a si cumparat-o de la un cetatean din Florida care a inteles situatia. Fiul lui Rick a recuperat masina care, in mod uimitor, nu a fost deloc modificata din ziua in care tatal sau a privit-o pentru ultima data, in 1989! A aranjat apoi ca Mustangul sa fie adus acasa la parintii sai. Reactia tatalui face toti banii!

“A fost o zi extraordinara! Tatal meu se bucura ca un copil”, spune americanul. Imaginile emotionante au devenit virale. Au facut inconjurul lumii si au adunat nu mai putin de aproape 700.000 de vizualizari pe Youtube.