Primărița PSD a comunei Mihăiești, Andreea Crîmpiță-Matei, a inaugurat noul pod din comună, cu o ceremonie la care au fost prezenți și preoți, și copii îmbrăcați în costume populare. 

Comuna Mihăiești are, din 25 mai, un pod de 44 de metri lungime, peste râul Târgului.

Imaginile cu ceremonia de la noul pod din comună au fost postate pe pagina de Facebook a edilului din Argeș. Podul era în construcţie din anul 2017 şi a costat 720.000 de euro.

„Sunteți niște fericiți, pentru că uitați pe ce lucrare grandioasă o să pășiți!”

Podul de 44 de metri din comuna Mihăieşti a fost inaugurat de primăriță, dar și de reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș, respectiv președintele Ion Mînzînă, și vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu.

Au fost aduși și zece copii, care au stat pe pod, atunci când preotul comunei a sfințit construcția. Slujitorii Domnului au ţinut o slujbă de sfinţire, apoi au uns cu mir balustradele. 

„Vreau să le spun copiilor care astăzi sunt aici că, atunci când eram eu mică, aici era un pod de lemn, un pod al căror blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde călcai, riscai să cazi în râu. Ei bine, voi astăzi sunteți niște fericiți pentru că uitați pe ce lucrare grandioasă o să pășiți!”, a spus la inaugurare, primărița în vârstă de 37 de ani.

„Dumnezeu să ne ajute în lucrare, să fie aproape de noi în rugile noastre, să-l invocăm, pentru că fără de Dumnezeu, nimic nu este”, a spus şi Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

Andreea Crîmpiță-Matei a fost aleasă primar la Mihăiești în 2020, după ce tatăl ei, Gheorghe Matei, a terminat al cincilea mandat (20 de ani), ca edil al localității și ANI i-a interzis să mai candideze pentru următorul.

Foto Facebook