In Dubai poti sa spui ca s-a spart conducta cu…supermasini! Indiferent ca vorbim de Ferrari, Maserati, Pagani, Lamborghini sau McLaren, in Dubai poti gasi cele mai noi modele! La asa bolizi si politia trebuie sa fie la inaltime. Autoritatile au inceput cu un Ferrari FF, apoi cu Lamborghini Aventador iar acum au pregatit de actiune un Aston Martin One-77, care a fost donat de un seic generos.

Aston Martin One-77

Doar 77 de bucati au fost construite iar Aston-ul One-77 costa la lansare nu mai putin de 1,36 de milioane de euro. Si asta nu e tot! Politia din Dubai va completa flota de supercaruri cu un Bentley Continental GT si un Mercedes SLS AMG.

Bentley Continental GT

CITESTE SI: Masina acoperita cu sute de kilograme de bani!

Ferrari FF

Masina a fost prezentata la Dubai Trade Center si va fi folosita in special pentru a-i putea opri pe seicii ale caror masini exotice depasesc prea mult limita de viteza. Suntem in Dubai totusi si nu se putea ca masina sa nu fie folosita si pentru a promova turismul. De altfel, prima “actiune” a Aston Martin-ului de politie va fi prezenta la un targ de turism.

Mercedes SLS AMG

Aston Martin One-77 e una din cele mai puternice masini de politie din Dubai. Motorul V12 de 7,3 litri dezvolta 750 CP, cu 60 mai mult decat Aventador. La cat costa masina asta, ne intrebam ce urmeaza pentru poltia araba? Poate un Bugatti Veyron?