“Vrem sa fie un tribut special pentru aniversarea de 50 de ani. Masina asta va soca pe toata lumea”, promite CEO-ul Lamborghini, Stephan Winkelmann, care nu a uitat sa adauge un amanunt esential – va fi cea mai rapida masina produsa vreodata de Automobili Lamborghini.

Despre ce vorbeste? Sesto Elemento? Ar putea fi cea mai rapida. A intrat in productie, dar e o masina de circuit. Deci nu! Un nou Gallardo sta sa apara, dar nu prea curand. Perdigon e doar un concept. Sa fie mai degraba vorba despre Urus, viitorul SUV Lamborghini? Putin probabil, din moment ce inca asteapta aprobarea sefilor si va intra in productie undeva prin 2017. Si atunci, ce ne va soca la Salonul Auto de la Geneva?

Lamborghini Aventador

CITESTE SI: A facut praf unul din cele mai rare Lamborghini dintr-o prostie!

Tot Winkelmann a dat indiciul cel mai important: “Nu va fi un concept ci o masina omologata, care va putea circula pe strada”. De asta am eliminat Sesto Elemento. Mai ramanem cu o singura solutie, o versiune modificata a actualului Aventador. Insa Lamborghini trebuie sa vina cu niste modificari serioase daca vor sa rupa gura targului de la Geneva. Nu de alta, dar noul Lamborghini va imparti lumina reflectoarelor de la Geneva cu Ferrari F150 (succesorul lui Enzo) si McLaren P1.