Membrul trupei 3 Sud Est a fost amendat de polițiștii din Constanța, în urma unei acțiuni rutiere. Laurențiu Duță a fost oprit în timpul unei acțiuni a Poliției Rutiere, care derulează proiectul Roadpol - Safety Days.

Cântărețul a condus fără acte și a depășit limita vitezei legale.

Potrivit oamenilor legii, Laurențiu Duță își conducea mașina electrică, Tesla, cu o viteză de 82 de kilometri pe oră, în loc de 60 de kilometri, viteza legală. El s-a ales cu o amendă de 1450 de lei.

 Nu văd nicio tragedie

„Am depășit viteza legală cu 20 de km/h. Am luat 3 puncte din câte știu și o amendă de 1450 de lei. Cu toții mai depășim viteza, dacă mergeam cu 100 și ceva la oră înțelegeam că e un dezastru, dar sunt doar 20 de km, cred că oricine poate să depășească. Nu văd nicio tragedie. S-a întâmplat în Mamaia, unde drumul este cu trei benzi pe sens, acum în extrasezon drumul este mai lejer, iar majoritatea merg cu 70-80 km/h. Erau mai multe mașini oprite, majoritatea merg cu viteza aceasta că e drumul liber.

„N-am avut permisul, dar am găsit în torpedou talonul, dar chiar și așa, dacă n-am avut permis se amendează. Permisul de obicei îl țin în portmoneu, dar nu l-am avut la mine, o să-l pun de acum în torpedou”, a spus Laurențiu Duță, pentru Spynews.ro.

Trupa 3 Sud Est a luat naștere în urmă cu aproximativ 25 de ani și era una dintre cele mai apreciate la începutul anilor 2000. Deși cei trei membri au mers pe drumuri separate în 2008, formația s-a reunit șase ani mai târziu, fiind la fel de apreciată ca la începuturi.

Captură video/Foto Facebook