Agenții Brigăzii Rutiere din Capitală au avut o noapte grea pe parcursul raziei desfășurate pe cele mai mari artere din oraș. Organele de poliție au dat peste un caz de-a dreptul neobișnuit: un livrator, care consumase droguri, le-a cerut polițiștilor să se grăbească pentru că se răcește comanda.

Un livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan, noaptea trecută, într-o razie a poliţiştilor, i-a rugat pe agenţi să se grăbească pentru că se răceşte mâncarea şi clientul îi va face reclamaţie.

"Da, frate, dar eu am comandă, se răceşte comanda în maşină"

Conform poliţiştilor, unul dintre șoferii sancționați este un bărbat în vârstă de 32 de ani, care conducea pe o stradă din sectorul 2 București sub influenţa drogurilor. 

Pozitiv pentru cannabis

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest s-a stabilit că aceasta consumase cannabis, fiindu-i deschis dosar penal. Deși polițistul îi explica faptul că își va pierde permisul de conducere, livratorul insista că trebuie să livreze comanda deoarece mâncarea se va răci, iar pe deasupra va fi și reclamat de client.

„Da frate, dar eu am comanda, se răceşte comanda în maşină. Trebuie să ducem comanda că ne face ăla reclamaţie”, i-a spus livratorul agentului.

Polițiștii au ieșit pe străzi pentru verificări

Poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru persoane care se aflau la volan după ce consumaseră alcool sau substanţe psihoactive, precum şi un bărbat care conduea cu 135 km/h pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50 km/h, scrie news.ro.

Razii și amenzi

În urma acţiunilor poliţiştilor au fost date 61 de amenzi în valoare de peste 30.000 de lei şi au fost reţinute 11 permise.

Captură video