Producatorul de SUV-uri de lux Dartz a scos recent versiunea Black Snake. Din pacate doar chinezii se vor bucura de ea. Letonii au socat insa pe toata lumea cand au anuntat ce interior va avea SUV-ul – piele din penis de balena! Masina va face senzatie in China, mai ales ca va fi lansata pentru a sarbatori anul sarpelui.

Citeste si: Ti-ai inselat iubita? Studiul IREAL care-ti demonstreaza cum te da MASINA de gol

Dartz Black Snake Edition - 1

 

Pentru doar… 1.000.000 de dolari, cumparatorii vor gasi toate accesoriile specifice Dartz. Mai mult, grila radiatorului va avea decoratii din aur iar capota va avea un sarpe aurit pe post de ornament. Daca aurul nu e de ajuns, poti opta pentru cateva…diamante pe capota.

Dartz Black Snake Edition - 3

 

Cat despre pielea din penis de balena, boss-ul Dartz, Leonard Yankelovich, e cat se poate de serios, mai ales ca letonii au mai avut o tentativa in 2009. Le-au sarit in cap toti ecologistii, in frunte cu Pamela Anderson. Dartz a revenit atunci asupra deciziei si a hotarat sa nu foloseasca niciun fel de piele naturala.

Citeste si: Tuning ca la bulgari. Cum a a ajuns sa arate un Bentley dupa ce a intrat intr-un atelier din Sofia

Dartz Black Snake Edition - 4

 

De data asta s-au gandit mai bine. “Nu avem nicio intentie sa omoram acum balenele. Vrem doar sa facem o masina de lux. Am cautat cele mai scumpe produse pentru masina asta. De aia am ales pielea din penis de balena. Este cea mai scumpa!”, spune Yankelovich, care promite ca pielea de balena va fi disponibila de data asta pentru doritori. Nu putem sa nu ne intrebam insa - oare ce barbat ar vrea sa stea pe asa ceva?

Dartz Black Snake Edition - 5

 

Lasand balenele la o parte, caroseria va folosi acelasi aluminiu de care s-a bucurat si Stalin in masina sa. Dar nu va avea blindaj. “Black Snake Edition va veni cu un blindaj la…portofel. Poate ca nu te apara de gloante, dar iti va proteja portofelul, pentru ca va fi o capodopera a secolului 21, iar banii vor fi bne investiti”, promite fondatorul companiei.

Dartz Black Snake Edition - 2

 

Dartz Black Snake Edition mai are un atu. E alimentat de un motor AMG V8 bi-turbo de 5,5l si 557 CP, cu transmisie automata cu sapte rapoarte. Dartz se lauda ca ar atinge suta in doar 4,9 secunde. De parca n-ar fi de ajuns, chinezii cu milioane de dolari in buzunar vor primi lunar si caviar Mottra, timp de doi ani, cat dureaza garantia. Macar icrele astea sa fie pe placul ecologistilor. Tot pe timpul garantiei, posesorii unui Dartz Black Snake Edition pot cumpara si trei sticle cu cea mai scumpa vodca din lume: RussoBaltique Vodka.

Dartz Black Snake Edition - 7