Mașina unui scoțian care a câștigat la loterie a fost distrusă cu ciocanul de fiii nemulțumiți că nu primesc mai mulți bani.

"Premiul ne-a distrus familia"

Un bărbat din Scoţia a câştigat marele premiu la loterie, dar și-a destrămat familia. Alex Robertson era șofer de autobuz în Glasgow, Scoția, atunci când a câștigat 3 milioane de lire la loterie.

Cei doi fii i-au distrus maşina cu un ciocan

Din marele premiu, scoțianul le-a dat copiilor săi doar 200 de lire, ”bani de țigări”. Drept răzbunare, aceștia i-au distrus mașina cu un ciocan.

Robertson făcea parte dintr-un grup de 12 șoferi care au jucat împreună un bilet de loterie și au câștigat un premiu de 38 de milioane de lire sterline. Premiul a fost împărțit între participanți.

Banii câștigați au destrămat familia, cei doi copii acuzându-l pe bărbat că nu a dorit să împartă suma cu restul familiei.

Mai mult, bărbatul îi promisese mamei sale în vârstă de 78 de ani că o va duce în Australia pentru a se revedea cu fratele ei geamăn, promisiune care n-a fost respectată. Toate aceste gesturi au atras furia celor doi copii ai lui Robertson care au decis să se răzbune pe tatăl lor. Cei doi fii i-au distrus maşina cu un ciocan şi apoi au mers de bunăvoie la poliţie să se predea.

"Acest premiu ne-a distrus familia. Am mers pe alee la ora 23.00 și apoi am dat cu ciocanul în mașină. A promis că o va duce pe mama sa, în vârstă de 78 de ani, să își vadă fratele geamăn în Australia. Dar nu a fost așa", au declarat cei doi fii ai milionarului. La rândul său, bărbatul i-a reclamat pe cei doi copii la poliţie pentru "hărţuire".

Foto Imago