Elvetienii de la FAB Design nici nu se gandesc sa lase noul McLaren P1 sa fure toate aplauzele la Geneva. Au pregatit o surpriza pentru salonul auto care incepe pe 5 martie. Noua lor creatie poarta numele MP4 Chimera. Body kit-ul ales de data asta pentru modificarea unui McLaren 12C e mai putin indraznet decat versiunea Terso de anul trecut, dar tot fura privirile!

McLaren MP4 Chimera - 2

CITESTE SI: McLaren P1, mirajul care ar ului pe oricine!

McLaren MP4 Chimera - 3

Tunerii au pus accent pe eficienta, aerodinamica si reducerea greutatii. "Himera" de mai sus asigura o alunecare mai lina a aerului si mai putine turbulente fata de versiunea standard. Toate componentele “Himerei” sunt din fibra de carbon ultrausoara. Apar insa si cateva schimbari interesante. O priza de aer amplasata pe plafon, spoilerele laterale, un difuzor de aer in spate si o noua evacuare sunt printre cele mai vizibile. Body kit-ul costa aproape 17.000 de euro si nu are doar rol decorativ. Noile elemente aduc si un plus de putere, mai exact inca 15 CP.

McLaren MP4 Chimera - 4

CITESTE SI: Ce surprize ascunde interiorul McLaren P1?

McLaren MP4 Chimera - 5

La un asemenea design, rotile sunt pe masura – jantele din aliaj ultrausor sunt FAB Evoline de 20” in fata, respectiv 21” pe spate. Etrierele au fost si ele vopsite in portocaliu, la fel ca si masina. Elvetienii nu au ignorat interiorul, desi au preferat sa pastreze cat mai mult din versiunea standard. Doar volanul stock a disparut, fiind inlocuit cu un model in trei spite, cu insertii portocalii.

McLaren MP4 Chimera - 6