Ce poate fi mai tare decat sa pui un MINI pe sasiu si roti de Monster truck? Creatia unui american din Hampton, Georgia, e unica in lume si e de vanzare pe internet pentru 15.000 de dolari! Omul a luat un Austin Mini din 1965 si l-a montat pe un sasiu de Jeep Wrangjer modificat. A restaurat singur totul. Cea mai mare bataie de cap a fost sa faca loc pentru motor. Mini bestia, daca-i putem spune asa, are sub capota nici mai mult nici mai putin de un V8 de 5,7 litri cu transmisie automata!

MINI Monster Truck - 1

MINI Monster Truck - 4

Proprietarul masinii nu a precizat in anuntul de pe Ebay si cat de mult si-a batut capul sa-si dea seama cum ar putea sa incapa motorul intr-o caroserie atat de mica. Probabil, a facut totul cu forta, ca in armata. Si culoarea masinii e cazona – verde militar. E posibil ca proprietarul inventiv sa fie veteran sau vreun militar in rezerva, de vreme ce si-a dotat masina cu antene militare, care trebuie scoase, in cazul in care vrei sa te strecori prin locuri mai inguste.

MINI Monster Truck - 3

MINI Monster Truck - 6

Americanul e cinstit pana la capat. Recunoaste ca masina nu merge folosita zilnic. Nu e prea confortabila din cauza lipsei de spatiu in interior. Dar cu siguranta, MINI monster truck-ul lui va atrage toate privirile!