La doi ani dupa succesul primului Bugatti Super Sport, producatorul de ceasuri de lux Parmigiani Fleurier prezinta noul model in aur roze. Parmigiani Fleurier Bugatti Super Sport costa de 25 de ori mai mult decat o masina obisnuita, mai exact 259.000 de dolari. La pretul asta, trebuia sa fie cu totul special.

Parmigiani Fleurier Bugatti Super Sport - 3

 Ceasul e proiectat pe doua planuri, pentru a respecta contururile Bugatti. Pe mana, cadranul e vizibil la un unghi de 90 de grade fata de mecanismul ceasului, iar ancora si esapamentul formeaza un arc, reminiscenta a ovalului Bugatti. Nu e nevoie sa il intorci. E automat si e calibrat sa reziste 10 zile.

Parmigiani Fleurier Bugatti Super Sport - 1

CITESTE SI: Set de picnic Aston Martin pentru James Bond!

 Parmigiani Fleurier Bugatti Super Sport are sase safire anti-reflex, 333 de componente in total si rezista la 10 metri sub apa. Profilul seamana cu fuselajul Bugatti, dar, de fapt, e si un omagiu adus primelor creatii Parmigiani Fleurier. Carcasa din aur roze de 18 carate reflecta liniile de tensiune de pe Veyron. De fapt intregul ceas are linii curbe, aerodinamice, asemanatoare bolidului de 1.200 de cai putere si e montat pe o curea Hermes, din piele de aligator, creata special pentru el.