Imagineaza-ti urmatorul scenariu: Lamborghini Aventador, Ferrari FF,Chevrolet Camaro SS, Bentley Continental GT, Mercedes SLS AMG si Aston Martin One-77, toate pe urma ta, cu girofarul aprins. Ca sa fie un vis si mai nebun, gandeste-te ca brusc, in urmarirea ta vine si un...Bugatti Veyron de 1.0001 CP! Cat de tare ar fi? La asa masini, nici nu te-ai mai gandi ca poti scapa de politistii din Dubai.

Lamborghini Aventador

CITESTE SI: Amenzile te usuca de bani? Un francez te invata cum sa te razbuni!

Ferrari FF

Pana la urma, era si timpul sa vedem un Veyron in flota politiei din Emirate. Zvonuri existau, de cand a fost „inrolat” Aston Martin-ul One-77. Doar daca facem un calcul simplu reies peste 3.500 de cai putere si multa benzina de decontat pentru o urmarile pe autostrada.

Aston Martin One-77

CITESTE SI: Tupeu MAXIM pe o soferinta din America. A enervat toata politia!

Bentley Continental GT

Dar totusi, un Veyron nu pare sa fi fost o idee foarte buna. La cat consuma monstrul asta, politistii au doar variante: sa-i prinda pe baietii rai in 12 minute sau sa traga pe dreapta si sa faca plinul. Pentru ca, la viteza maxima, atat au calculat baietii de la Top Gear ca va ajunge un plin de benzina pentru Veyron. Bineinteles, Volkswagen i-a dat in judecata.

Mercedes SLS AMG

Cu atatea masini tari, mai ramane o singura intrebare. Care crezi ca va fi urmatoarea supermasina de pe lista politiei din Dubai?