A început sezonul nunților, după doi ani de restricții pandemice. Și pentru a marca fericitul eveniment, proaspeții însurăței se întrec în ceremonii cât mai ieșite din comun. Astfel, un cuplu din Cluj Napoca a vrut să dea lovitura și să facă din nunta lor un eveniment viral. Și chiar au reușit! 

Doi tineri, el din Gherla, ea din Săcălaia, au ales să sărbătorească momentul nunții într-un mod mai special: cu TIR-urile.

Nuntă atipică

De profesie șoferi de cursă lungă, cei doi au venit la starea civilă din Gherla cu TIR-urile. Colegii de breaslă le-au fost alături. O coloană de nuntași și două TIR-uri ornate cu funde albe, flori și baloane colorate s-au plimbat prin oraș, în zgomot de claxoane, pentru a anunța tuturor momentul important din viața lor, potrivit gherlainfo.ro.

În fața Stării Civile din centrul orașului, mirii s-au prezentat chiar cu mașinile de serviciu, iar momentul a fost imediat imortalizat.

Nuntă în remorcă, la Strehaia. Poliția a spart petrecerea ținută în camion

Ideea cuplului nu este nouă, însă. Recent, invitații la nunta a doi minori, de 11 și 12 ani, din Strehaia, județul Mehedinți, au venit la eveniment cu TIR-ul și chiar au petrecut în el. În TIR au fost puse canapele și fotolii pentru a asigura confortul nuntașilor. Ulterior, camionul s-a transformat în ring de dans.

Evenimentul din Strehaia nu a fost dus la final fără incidente, pentru că la petrecere și-au făcut apariția și polițiștii.

Oamenii legii au dat amenzi

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani.

Conducătorul autotrenului a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu modificările și completările ulterioare, pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule.

De asemenea, au fost informați reprezentanții DGASPC Mehedinți”, au transmis reprezentanții poliției.

Capturi video