Să-ți faci un selfie într-o ipostază inedită, pentru ca mai apoi să postezi imaginea pe rețelele de socializare, este ceva normal în zilele noastre. Însă o șoferiță a dus întreg procedeul la un nou nivel.

Chiar dacă se afla în pericol, femeia nu a ezitat să-și scoată telefonul și să se imortalizeze în timp ce aproape se scufunda în apele înghețate.

Ea a fost filmată în timp ce-și face un selfie pe capota mașinii care se scufundă într-un râu înghețat din Canada. Imaginile bineînțeles că au devenit virale pe Internet.

Șoferița conducea cu viteză pe râul înghețat, iar după ce gheața s-a spart apa a acoperit rapid autoturismul. În timp ce mașina se scufunda, femeia s-a urcat pe capotă și și-a făcut mai multe poze. 

Din imagini se poate observa că tânăra nu pare a fi prea îngrozită de situația în care se află. Martorii, pe de altă parte, i-au sărit imediat în ajutor. Incidentul a avut loc pe râul Rideau din Ottawa, iar cei care care au asistat la moment au sărit în ajutorul tinerei cu frânghii și caiace, în încercarea de a o aduce în siguranță la mal. 

"Totul a mers perfect. Am urcat-o pe caiac, am tras-o. La scurt timp după ce am tras-o, mașina s-a scufundat complet", a povestit un martor.

Femeia, care a scăpat nevătamătă din accident, a fost acuzată de conducere periculoasă. 

Captură Youtube