Pana acum, 25 de entuziasti si-au exprimat dorinta de a pleca acasa cu masina, licitatia ajungand la suma de 153.000 de lire sterline.

 

Desi s-a spus ca suma provenita din vanzare va fi folosita in scopuri caritabile, doar 10 la suta din pretul final va merge in conturile unei adapost pentru animale abandonate al carui sediu a fost distrus intr-un incendiu, potrivit Daily Mail.

 

"Masina este acum de vanzare pe eBay si licitatia este in scopuri caritabile", a spus proprietara de 21 de ani, de origine rusa, a carei familie, milionara, traieste in Republica Moldova. Daria a spus ca o parte din bani vor merge si la o fundatie care are grija de cainii fara adapost din Moldova.

 

Evaluat la 25.000 de lire sterline, multi considera modelul CLS 250 o extravaganta in sine. Insa Daria spune ca masina a costat cel putin 50.000 de lire sterline. "Apoi am cheltuit 20.000 de lire pe cristalele Swarovsy, iar alti 15.000 de lire manopera realizata de o echipa din Rusia", a spus studenta. Ea a primit masina de la parinti, la implinirea varstei de 21 de ani si a fost inmatriculata cu numarul BAII BYY.