Printre acestea regăsim și motoarele electrice trifazate. Acestea oferă, de regulă, o eficienţă sporită, sunt economice în ceea ce privește funcționarea și față de alte tipologii de motoare sunt și versatile în funcționare.

Motoarele trifazate sunt folosite în situații când se impune nevoia unui motor cu pornire cu putere redusă, dar care să dispună de accelerație controlată, cu viteză ce se poate regla, control la pornire și limită de cuplă reglabilă.

Sunt utilizate în industrii diverse, în fabrici, de către agricultori sau producători. De obicei, o astfel de nevoie îi împinge pe cei mai mulți să caute surse externe, de peste hotare pentru a găsi o gamă anume de motoare electrice. Pentru cei care nu încă nu știu, gama de motoare electrice trifazate de la Bmes este soluția. Acestea pot fi disponibile în varianta standard sau cu anumite caracteristici opționale.

Avantajele motoarelor trifazate achiziționate de la Bmes

În general vorbind, această clasă de motoare electrice este preferată întrucât îmbină avantaje precum: eficienţă crescută cu prețul de achiziție rezonabil. Sunt ușoare, fiabile, compacte. De asemenea, pot fi controlate prin convertizoare de frecvență, ceea ce înseamnă o soluție performantă de control, ce va permite diverse forme de integrare în automatizări.

Bmes oferă celor interesați motoare electrice trifazate pentru aplicații diverse. În varianta standard, acestea pot avea  funcționare continuă sau cu mai multe porniri, au protecție la praf și umiditate, pot fi cu flanșa și tălpi B3 printre altele.

Pentru că Bmes nu doar furnizează și comercializează astfel de motoare, ci și intervine asupra lor, asigură și service dacă este nevoie; datorită unei linii de producție pune la dispoziție și motoare speciale, în sensul în care sunt caracteristici opționale cerute de client. Aici sunt incluse preferințe precum protecția ridicată la umiditate sau praf, în funcție de mediul de lucru, anumite dimensiuni de flanșă sau ax, numărul de turații, frână inclusă sau ventilarea auxiliară, printre altele.

Cum pot fi comandate motoarele electrice dorite

În cadrul paginii oficiale, bmes.ro sunt puse la dispoziție informațiile tehnice pentru fiecare produs în parte. Ce interesați regăsesc aici catalogul tipurilor de motoare, urmând să comande tipologia dorită.

Bmes dispune de un stoc generos de astfel de motoare, trifazate sau monofazate, ce pot fi livrate direct din stoc. Pentru cele care vin la pachet cu cerințe speciale termenul de predare depinde de caracteristicile dorite. Unul din principiile acestui furnizor se referă la timpul optim de livrare, astfel încât și clasa motoarelor speciale să nu întârzie să ajungă la client.

Bmes importă motoarele de la diverși furnizori din UE. Face însă totul mai rentabil pentru publicul larg, având în vedere că acesta nu mai întâmpină costuri ridicate și nevoia de a colabora cu personal străin pentru astfel de achiziții.

Bmes deține de asemenea și o gamă vastă de piese de schimb, poate realiza bobinaj și prelucrări mecanice la cerere.