De asemenea, mașina pe care o ai poate transmite, la rândul ei, foarte multe informații despre tine. Nu numai mașina în sine, ci și felul în care aceasta arată poate să spună dacă îți place ordinea sau dacă în dezordine îți găsești cel mai ușor gândurile. Chiar dacă poate nu vrei să-ți dezvălui personalitatea ușor, iată ce spune despre tine modul în care îți arată mașina.

Acorzi o atenție deosebită pentru detalii

De cele mai multe ori, oamenii care se îmbracă frumos și care au case ordonate vor avea, de asemenea, o mașină curată și îngrijită. Iar acest lucru înseamnă că ai un ochi format pentru detalii.

 • Acorzi o atenție sporită lucrurilor, iar atunci când un obiect nu se află unde trebuie, îl pui imediat la locul lui.
 • Faptul că ești atent la detalii arată că îți pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Murdăria, inesteticul și mirosurile neplăcute vă deranjează, iar acestea nu se vor regăsi nici în casa ta, nici în mașina ta.
 • O mașină curată și îngrijită arată că te îngrijești de sănătatea ta și a celor care călătoresc cu tine.
 • Dacă nu lași murdăria să se adune în mașina ta, asta poate să spună despre tine că ești genul de om care nu se teme să se confrunte cu situațiile dificile ce pot apărea zi de zi. Te ocupi de dezordine și murdărie așa cum te ocupi și de problemele apărute, pentru că îți place să trăiești frumos, în claritate și prospețime.

Ai o situație financiară bună

Faptul că ești la volanul unei mașini îngrijite și curate arată că ești un om cu o situație financiară stabilă și care știe să își gestioneze corect veniturile.

Nu este obligatoriu să conduci o mașină de lux pentru a arăta asta, este suficient să ai o mașină frumoasă atât la exterior, cât și la interior.

 • Dacă mașina pe care o ai îți dă senzația de proaspăt și îngrijit, asta arată că ai grijă de investițiile tale și că le apreciezi valoarea. Acest lucru arată, totodată, că ești o persoană responsabilă, echilibrată și atentă.

Apreciezi lucrurile frumoase

Să urci într-o mașină dezordonată și urât mirositoare după ce ai fost la restaurant poate șterge cu buretele cina delicioasă și vinul extraordinar de care te-ai bucurat înainte.

 • O mașină neîngrijită arată că nu faci diferența dintre frumos și urât. Dacă însă mașina este curată și îngrijită, vei lăsa sentimentul că apreciezi lucrurile fine și elegante din viață.
 • O mașină curată arată că ești adeptul confortului și relaxării.

Ești un partener bun

O mașină îngrijită arată că ești un om responsabil, care are grijă de tot ceea ce îl înconjoară și care se bucură de o viață stabilă, frumoasă și elegantă.

 • Faptul că te îngrijești de obiectele pe care le deții arată celor din jur că ești atent la nevoile lor și că dorești să le asiguri tot confortul, indiferent că este vorba de canapeaua din sufragerie sau de bancheta din mașină.

Este foarte ușor să ai o mașină care transmite toate aceste lucruri minunate despre tine.

 • Mergi cu regularitate la spălătoria auto pentru a o curăța atât pe exterior, cât și pe interior.
 • Folosește cu încredere produsele din gama de accesorii auto care au rolul de a te ajuta și de a menține mașina ordonată și curată. În gama aceasta intră tăvițele pentru portbagaj, covorașele auto, organizatoarele de portbagaj sau odorizantele de mașină.
 • Ține în permanență în mașină produse de curățenie pentru urgențe. Dacă a apărut o pată și o ștergi imediat, șansele să rămână acolo pentru totdeauna se reduc considerabil.
 • Evită să fumezi în mașină, dar și să consumi alimente sau băuturi ce pot păta tapițeria mașinii.

Consideră mașina ca fiind o extensie a personalității tale. Fără să realizezi, oamenii te vor caracteriza și în funcție de cum te îngrijești de bunurile personale, indiferent că este vorba de obiecte mari, ca mobila din casă, sau de cele mici, ca telefonul mobil. În plus, toate aceste lucruri, pe lângă faptul că arată ce persoană grijulie și atentă ești, sunt extrem de benefice și pentru mașina ta.

Te pot ajuta să previi deteriorarea interiorului și exteriorului mașinii, aceasta păstrându-și aspectul de mașină nouă pentru mai mult timp.