Investițiile realizate în ultimii ani în containere maritime, din categoria second hand, prezentabile ca funcționare și aspect, au crescut într-un ritm accentuat și asta se datorează avantajelor practice pe care le poartă aceste structuri metalice. 

Publicul român interesat de cumpărarea unui/unor container/e trebuie să știe pe ce exigențe ar trebui să se plieze acestea pentru a-și îndeplini scopul și de unde e mai avantajos să le cumpere. O trecere în revistă a ceea ce presupune achiziția lor pas cu pas, prin ce etape vor trece specialiștii pentru a intra în posesia lor, documentația ce o presupun, importul și modalitatea de transport, respectiv costurile pe care le generează întreaga operațiune le poate oferi celor interesați echipa Euroluc. Este o firmă specializată în vânzarea și transportul de containere maritime. Specialiștii efectuează activități de import containere pe întreg teritoriul țării și se pliază pe cerințele publicului în ceea ce privește tipul și caracteristicile acestora. 

Desfășurarea operațiunii de transport a containerelor

Firma însărcinată de transportul și livrarea containerelului la adresa indicată, Euroluc în acest caz, oferă clientului posibilitatea de a-l importa și încărca cu mărfurile/ bunurile dorite, dacă există această preferință. Detaliile privind furnizarea și manipularea acestora vor fi stabilite între cele două părți. Va fi necesară și notificarea locului exact de unde vor fi preluate bunurile, sarcină atribuită în acest caz firmei care efectuează transportul containerului. 

Flota utilizată de specialiștii Euroluc este supusă periodic verificărilor tehnice necesare pentru ca expedierea să se efectueze în condiții optime de siguranță, alături de o garanție pentru client privind integritatea fizică a containerului, respectiv a mărfurilor cu care este încărcat. Clientul va fi pus în temă și legat de formalitățile vamale, costurile pe care le implică.

Containerele pentru transport și depozitare

Pentru ca trendul containerelor să prindă contur și în România, Euroluc s-a specializat pe livrarea unităților (de dimensiuni diferite, după nevoie: 20 picioare, 30 picioare, 40 picioare și 45 picioare HC) care se prezintă într-o condiție adecvată. Echivalentele pentru modelele menționate, în metri, sunt de 6, 9, 12, respectiv 13,7m. Modelele HC (abrevierea pentru High Cube) se referă la înălțimea interioară mai mare a acestora, deci despre o suprafață utilă mai extinsă. Detalii mai amănunțite cu privire la dimensiuni și aspecte tehnice pot fi furnizate celor interesați de către un reprezentant Euroluc. 

Containerele sunt solutii de transport si depozitare excelente, cu eficiență dovedită într-o varietate de domenii. Se folosesc la scară largă ca spații locuibile, în construcții modulare. Pot fi case de locuit, cabane de munte, dar și blocuri sau hoteluri. Sunt o alternativă excelentă a spațiilor tradiționale de birou, a spațiilor de depozitare pentru bunuri și mărfuri, a celor de organizare a șantierelor, ideale pentru hale, garaje și ideile pot continua. Sunt folosite și la transportarea de mărfuri diverse, de recuzită pentru concerte, teatre, circuri, etc. 

Cei care doresc să afle mai multe despre serviciile de transport și vânzare de containere pot contacta direct echipa Euroluc, prin datele disponibile pe site-ul firmei: euroluc.com. Este disponibilă și pe rețelele de socializare, unde își expune activitatea prin videoclip-uri explicite, care pot oferi de asemenea publicului răspunsuri.