Din fericire, în prezent, putem preîntâmpina aceste neplăceri prin utilizarea unui generator de curent alternativ performant, adaptat activităților pe care le va susține. În momentul actual, unul dintre cele mai performante modele de grupuri electrogene este grupul Diesel.

Avantajele acestuia sunt greu de ignorat mai ales de către proprietarii spațiilor industriale de producție sau comerciale ori de către pacienții și medicii din spitale și centre medicale. Cum pentru antreprenori succesul presupune ca activitatea de bază a firmei să se desfășoare la parametri optimi și, cel mai important, în mod continuu, întreruperea alimentării cu energie electrică reprezintă un mare obstacol în calea îndeplinirii acestor condiții.

Cu ajutorul generatoarelor de curent electric, toate inconveniențele cauzate de penele de curent sunt de domeniul trecutului. Orice instituție publică și orice companie ar trebui să dispună astăzi de o asemenea soluție de furnizare constantă de curent electric. Este însă foarte important modelul ales, care trebuie să răspundă cât mai bine nevoilor fiecăruia. Dacă, atunci când vine vorba de locuințe, generatorul pe benzină se numără printre cele mai bune opțiuni, în cazul uzului industrial, cel mai recomandat model, care aduce beneficii însemnate atât în privința costului, cât și a fiabilității, este cel Diesel, ce funcționează pe bază de motorină.

Grupul electrogen Diesel – calitate și sustenabilitate într-un singur dispozitiv

La capitolul avantaje, generatorul pe motorină câștigă detașat titlul de cel mai performant, fiabil și rentabil model. Vom aduce în discuție doar trei dintre cele mai importante beneficii pe care le au utilizatorii unei asemenea soluții. Mai exact, este vorba despre eficientizarea costurilor, durata mare de exploatare și capacitatea extraordinară de susținere a oricărui tip de activitate.

Iată care sunt avantajele utilizării unui grup electrogen Diesel:

durata de exploatare mare, de până la 15 ani;

întreținerea unui generator pe motorină este foarte facilă, iar atunci când se realizează corect, conform instrucțiunilor de utilizare, contribuie la creșterea duratei de viață a aparatului;

motorina este un combustibil a cărui aprindere nu este la fel de periculoasă ca cea a benzinei, de exemplu. Din acest motiv, riscul supraîncălzirii generatorului și al producerii unor accidente este mult mai scăzut;

uzura motorului are loc mult mai greu, datorită faptului că motorina nu permite supraîncălzirea acestuia;

grupul electrogen Diesel are o autonomie foarte mare, atunci când este ales în funcție de necesități etc.

ENERGEN – lider autohton în producerea și comercializarea grupurilor electrogene Diesel

La nivel național, ENERGEN este brandul în care mai toate marile companii au încredere absolută. De ce? Pentru că, achiziționând grupuri electrogene din oferta firmei, acestea s-au convins de performanțele aparatelor și de faptul că investiția a meritat pe deplin.

Pe site-ul companiei, www.energen.eu, cei interesați pot descoperi toate informațiile tehnice de care au nevoie pentru a face o achiziție, dar și aplicațiile practice ale produselor. Ca atare, vizitarea acestui site este primul pas pe care orice utilizator trebuie să îl facă dacă are în plan o asemenea investiție. Următorul pas constă în documentarea suplimentară, mai exact în aflarea mai multor informații, care nu se regăsesc pe site, dar care sunt necesare pentru a lua o decizie corectă.

Iată un alt capitol la care ENERGEN excelează: serviciile de consiliere profesională. Orice client este sfătuit să sune cu toată încrederea la numerele de telefon afișate pe site, pentru a afla răspunsul la orice întrebare ce are în vedere achiziționarea, punerea în funcțiune, utilizarea și mentenanța generatorului. Nicio întrebare nu este fără rost atâta timp cât răspunsul acesteia clarifică lucrurile și îl ajută pe client să facă o alegere înțeleaptă și cât mai potrivită nevoilor sale.

Alege să investești inteligent într-un grup electrogen la un preț excelent, care să îți asigure desfășurarea activității chiar și atunci când sistemul centralizat de alimentare cu energie electrică întâmpină probleme și pune în pericol bunul mers al business-ului tău!