Bărbații pot fi buni la orice, însă nu oricine știe și a fora. Este un domeniu în care ori dai de profesioniști ori amâni proiectul. Despre cum să recunoașteți amatorii ne detaliază cei de la EcoDrill.

Forează la adâncimi mici 

Când vorbim despre servicii foraje vorbim despre utilaje impresionante care mușcă din pământ, în adânc, care sapă până la adâncimi foarte mari, de minim 60 metri și pot depăși 300 de metri. Forarea la adâncimi mici vine la pachet cu riscul ca apa să fie contaminată. Și explicațiile sunt simple. Avem factori poluanți peste tot, atât în sol - agricultura este susținută de utilizarea diverselor tipuri de îngrășăminte și produse fitosanitare - cât și în aer. Așadar, șansele ca apa să fie poluată sunt destul de mari, însă scad pe măsură ce forajul este tot mai adânc. 

Acesta este și motivul pentru care cei de la EcoDrill recomandă forajele de medie sau mare adâncime. 

Cer un preț sub cel al pieței 

Desigur că românul este învățat cu ieftin, mult și bun. Când aude că forajul este o investiție pe viață își pune în plan să realizeze acest proiect la casa sa. Se va orienta imediat spre cei care promit mai ieftin. Este o practică pe cât de tentată, pe atât de riscantă. 

Prețurile diferă și depind de mai mulți factori, printre care tipul de sol. În funcție de tehnica aplicată, de cât de îngreunată va fi situația la forare, de diametru, adâncime și materialele folosite, prețul este altul. Cei de la Eco Drill foraje personalizează planul de tarifare. Așadar vor oferi o estimare de preț după ce vor avea toate datele unei situații. Ce este ieftin nu este neapărat ceva bun pentru voi. Căutați detaliat ce include sau nu prețul. 

Nu lucrează sub termeni contractuali 

Dacă cei cu care sunteți în discuții privind aceste lucrări nu vă înmânează un contract, totul sună dubios. Țineți cont de asemenea că la finalul lucrării trebuie să vă ofere garanție și un soi de buletin tehnic, detalii ale forajului. Pe ce bază vor face asta dacă nu există un contract între părți?

Tot din seria de acte doveditoare, vă va interesa să primiți un proces verbal de recepție a lucrării. Iar profesionistul va ști și să vă lămurească privind modul de exploatare a forajului. 

Extra sfat: ideal ar fi să colaborați cu același prestator de servicii în privința montării unui sistem de pompare. Iar aici cei de la EcoDrill au o completare perfectă a serviciilor prestate și anume vin cu soluții complete pentru echipamentul de pompare de care aveți nevoie. 

Echipamentele în cauză pot fi de la branduri de renume precum Pedrollo și Grundfos, vă oferă garanție 2 ani și execută totul ca la carte. 

Descoperiți detalii în pagina oficială. 

Contact: [email protected]