Fiarele contorsionate, insa, l-au inspirat pe acest mecanic din Statele Unite ale Americii, care a investit timp si bani in conctructia unei masini care atrage toate privirile pe sosea, scrie Huffington Post.

Sase luni de munca asidua si mai bine de 6.000 de dolari i-au trebuit lui Rick Sullivan sa isi duca la indeplinire visul: “masina cu susul in jos”. Barbatul, pasionat de mecanica, a modificat un camion astfel incat sa para ca este rasturnat pe sosea.

nsa pentru acest lucru a fost nevoie de doua autoturisme: un Ford Ranger, din 1991 si un F-150, din 1995.

“Am inceput proiectul cu un Ford F150, dupa care am cumparat piesele de care aveam nevoie din diferite parti. Nu a existat un prototip. Am inceput sa imi adun componentele necesare si le-am pus cap la cap. Totul a fost in imaginatia mea si chiar daca am mai facut modificari pe alocuri, totul a iesit asa cum mi-am inchipuit”, a povestit Rick Sullivan pentru Barcroft TV.

Nu de putine ori i s-a intamplat ca oamenii sa fie uimiti atunci cand observa o masina care, aparent, este rasturnata, circuland cu ei in trafic. Dar atentia atrasa asupra masinii i-a dat si emotii de cateva ori. Spre exemplu, povesteste barbatul, o simpla plimbare in DeQuoin, din statul american Ilinois, s-a transformat intr-o adevarata urmarire, dupa ce un echipaj de politie i-a luat urma.

Citeste mai mult pe Stirileprotv.ro