Seat se pregateste de lansarea in Europa a celui mai rapid model construit vreodata si asta nu oricum, ci prin cea mai reusita campania a inceputului de an.

Cu doar cateva luni ramase pana la evenimentul cu covor rosu, subsidiara spaniola a Volkswagen a reusit sa atraga atentia in toata lumea. Noul Leon Cupra inseamna un bolid cu motor de 2 litri, cutie dubla de viteze in 6 trepte si un maxim de 276 de cai putere, totul sub una dintre cele mai reusite caroserii desenate pana acum in peninsula iberica.

Inainte de drive-testul oficial pe sosea, Seat a invitat cativa subiecti sa testeze noul Cupra intr-un simulator gandit pana la cel mai mic detaliu pentru a transmite fix senzatia pe care modelul o „emana” in realitate. Numai ca la finalul acestuia subiectilor li s-a pregatit o surpriza. Testul din simulator s-a dovedit a fi chiar unul real.

Dincolo de PR-ul reusit Leon Cupra confirma clar pe sosea, dovada fiind cel mai bun timp scos pentru o tura completa in clasa ei pe circuitul de la Nürburgring.