Filmul lui Zack Snyder ruleaza deja de ceva timp prin cinematografe si nu a primit critici prea bune. Dar a aprins imaginatia fanilor care se si viseaza aidoma lui Superman. Daca si tie ti-a trecut asa ceva prin gand, baietii de la Jalopnik te invata ce sa pui pe masina!

Superman


SUSPENSIE AIR-RIDE
Prima putere a lui Superman a fost sa sara peste cladirile inalte. Atat. Nu a zburat, nu avea laser, nu avea forta supranaturala. Asa ca ar fi logic sa incepem de aici, nu? Deci, o suspensie penumatica ar rezolva problema, doar ca, in loc de cladiri inalte, vei putea sari peste… borduri inalte. Nu uita sa iti si vopsesti masina inainte in culorile lui Superman. Sau poti sa iei o Kia Optima gata pregatita


ZBOR
Asta e cea mai cunoscuta putere a omului de otel. Dar si o masina poate zbura (la propriu, nu din cauza vreunui accident). Masina respectiva se numeste Transition si recent a efectuat cu succes primul test de zbor. Americanii de la Terrafugia spun ca masina are nevoie de doar 762 de metri ca sa decoleze si permite o autonomie de 787 km.


SUPER VITEZA
Dupa capacitatea de a zbura, viteza suspersonica e cea mai cunoscuta putere a lui Superman. La un moment dat, a si dat timpul inapoi facand Pamantul sa se roteasca invers. Din pacate, o supermasina sau un monopost de Formula 1 nu ajung. Nici macar celebrul Bugatti Veyron. Aici e nevoie de o singura masina: Thrust SSC, bolidul care a spart bariera sunetului si a atins o viteza de 1,228 km/h.


NAVIGATIE SUB APA
E stiut. Superman se descurca prin apa la fel de bine ca pe uscat. Dar la fel o face si Rinspeed Squba. Masina e inspirata din Lotusul Esprit pe care l-a folosit James Bond in filmul “The Spy Who Loved Me”. Apropo, acel Lotus e de vanzare. Constructia lui a costat aproape 350.000 de euro, in banii de azi. La licitatie, s-ar putea obtine un pret cu 6 zero-uri.


ANTIGLONT
Cine n-a vazut scenele in care gloantele cad ca ploaia de pe pieptul lui Superman? Acelasi lucru il poti obtine si daca iti blindezi bine masina. Doar ai grija sa fie un SUV sau o limuzina destul de puternica pentru a cara cele cateva tone in plus.


SUPER FORTA
Daca tot vorbim de forta, trebuie sa mentionam si aceasta Toyota Tundra. Camioneta a fost capabila sa remorcheze naveta spatiala Endeavour. Deci, daca cuplul ala e in stare sa traga 132.500 de kilograme, de ce n-ar fi bun si pentru cel care vrea sa fie un Superman mai mic?