Fanii Formulei 1 ar trebui sa dea repede fuga la banca si sa-si goleasca conturile pentru a pune mana pe asa ceva. Reprezentanta Ferrari din Elvetia are la vanzare doua dintre cele mai rare Ferrari de pe Pamant: Enzo si Ferrari FXX. Ambele i-au apartinut lui Michael Schumacher. De 7 ori campion in F1, Schumacher a primit masinile cadou de la Ferrari. Enzo-ul are si un autograf special sub capota, primit de la boss-ul Ferrari.

Ferrari Schumacher - 10

Cele doua supermasini nu stau rau nici la kilometri parcursi, pentru ca neamtul nu s-a omorat cu plimbarile. Ferrari Enzo are 8.500 km la bord, in timp ce FXX are doar 900 de kilometri, toti fiind parcursi exclusiv pe circuit, in demonstratii sau diferite antrenamente personale ale campionului. Acesta e totodata si singurul FXX negru din lume si poate fi pilotat doar pe circuit.

CUM SE DISTRA SCHUMACHER CU FERRARI FXX:

Insa cele doua masini sunt doar pentru fanii cu multi bani in buzunar. Elvetienii vor in total 4 milioane de dolari pe cele doua. Enzo costa 1,47 de milioane in timp ce FXX-ul negru are un pret mai piperat: 2.680.000 de dolari.