După ce ai terminat toată gama de cadouri clasice, pe care i le puteai oferi, acum a venit momentul să-ți îndrepți atenția către experiențele pe care și le-ar putea dori.

Deși la prima vedere bărbații sunt greu de mulțumit, cu siguranță ar aprecia plimbări cu o mașină clasică celebră, cum ar fi  un Mercedes-Benz CLA, o casa smart, cu ultimile dotări în materie de tehnologie, o vacanță lungă într-o locație exotica sau o petrecere extravagantă.

Chiar dacă momentan nu îți permiți astfel de cadouri, nu te împiedică nimeni să visezi, nu-i așa? 

Un Mercedes-Benz CLA

Una dintre cele mai mari extravaganțe în materie de cadouri exclusiviste este achiziționarea unei mașini. Dacă ai această posibilitate și mai știi că și bărbatul cu care-ți petreci viața are această dorință, nu ezita să faci acest pas.

Mercedes-Benz este o legendă mondială, ce își păstrează locul în istorie prin inovație continuă și tehnologii avansate. Indiferent de alegerea pe care o faci de la acest brand pentru cel drag ție, știi cu certitudine că ai ales siguranță și renume de mare clasă. Pe lângă acest lucru, va avea ce povesti prietenilor, după fiecare experiență de condus. Sfatul este însă, înainte de a-i face un cadou de tipul acesta, să îl anunți, poate chiar să îi lași plăcerea să-și aleagă modelul preferat cu specificațiile tehnice dorite. Cu siguranță, vei fi și mai apreciată pentru gestul tău, iar bucuria lui va fi și mai mare.

Proiectul casa inteligentă

Visați de ceva vreme să vă mutați împreuna în casa visurilor. Fie că e un apartament clasic sau o casă în afara orașului, ar putea fi cadoul perfect de ziua lui. Tu o să te ocupi de tot ce înseamnă decorațiuni și mobilat, iar lui îi oferi șansa de a dota inteligent casa și de a vă face viața mai ușoară amândurora.

Casa inteligentă este o combinație între dispozitive și aplicații, care îi va aduce de la sine, o satisfacție nemărginită atunci când va fi terminat proiectul. Să fie răcoare vara când ajungeți acasă sau să se aprindă instalația în brad, iarna, când intri pe ușa, să nu mai stea să caute telecomandă când se grăbește să vadă meciul cel mai important din campionat sau să verifice camerele de supraveghere de pe telefon, de oriunde ați fi în vacanță. 

O casă smart simplifică mult viața oamenilor. Cu siguranță, dacă îi oferi acest proiect cadou, va fi încântat și toată lumea va ști ce minune are în viața lui.

Vacanța exotică

O plănuiți de ceva timp, dar niciodată nu v-ați găsit timp și nici resurse pentru a pleca pe insula aceea la care visați. Dar acum este momentul cel mai potrivit. Dacă vrei să-l impresionezi, într-adevăr, și știi locul în care i-ar plăcea să mergeți, poți trece la treabă. Alege destinația și pregătește totul în detaliu. Bilete de avion la clasa business, ca experiența să înceapă miraculous încă de la plecare.

Cazare de cinci stele, unde totul este impecabil pregătit. Camera, mâncarea, distracțiile din zonă, momentele de relaxare împreună, nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Și poate îi faci chiar și bagajul dacă îi știi preferințele, ca să se simtă cu adevărat răsfățat.

O petrecere de neuitat

O altă experiență extravagantă ar putea fi o petrecere organizată pe un iaht alături de cei mai buni prieteni, cu muzică și multă voie bună. Ideal ar fi să îi pregătiți împreună o petrecere surpriză și să ai câțiva complici care să-l determine să ajungă la destinația aleasă fără să aibă vreo bănuială. 

Și în acest caz, atenția la detalii este esențială, pentru o zi pe care nu o va uita nicicând. Poate un DJ pe care îl admiră, catering de la restaurantul lui preferat, șampanie de cea mai bună calitate sunt doar câteva dintre lucrurile care vor face petrecerea memorabilă.

Indiferent ce cadou vei alege, fie că este unul simplu, fără buget, unul cu buget redus sau unul foarte extravagant, important este să fie făcut din iubire, din dorința de a aduce bucurie în viața celuilalt, din respect și apreciere față de bărbatul pe care îl ai alături. 

Sursa foto: pexels.com