Romania este în continuare țara europeană cu cele mai multe decese în accidente rutiere la un milion de locuitori.

​România rămâne în fruntea clasamentului statelor cu cele mai multe accidente rutiere, anul trecut înregistrându-se peste 76 de accidente pe zi (28.000 pe an), 4 români murind zilnic ca urmare a acestora, arată datele Institutului Național de Statistică.

În cadrul emisiunii DC Conducem, Titi Aur a analizat mai multe accidente rutiere și a evidențiat greșelile șoferilor vitezomani. 

Locul din microbuz care trebuie evitat

Potrivit expertului Titi Aur, un anume loc dintr-un microbuz este cel mai periculos pentru pasageri. Renumitul expert în conducere defensivă, Titi Aur a vorbit despre cel mai periculos loc dintr-un microbuz

"Am avut un coleg, un prieten, care stătea în microbuz pe ultimul rând în mijloc, fără centură. Când microbuzul a avut un impact, a plecat pe culoar, în faţă. Şi a avut piciorul rupt, răni grave, deşi impactul nu era foarte mare. A stat în poziţia cea mai periculoasă", a concluzionat Titi Aur. 

Titi Aur a analizat şi comentat un accident produs între un microbuz de transport persoane şi un autoturism. După accident, şoferul autoturismului izbit din spate s-a dat jos din maşină şi s-a întins pe şosea. "E multă adrenalină. Au fost multe situaţii în care persoane din maşină au decedat la nişte metri distanţă de maşină.Au ieşit din maşină, adrenalina declanşată atunci te face să nu mai simţi durere, nimic. După ieşitul din maşină se pot declanşa răni grave", a avertizat Titi Aur la DC Conducem. 

Foto Facebook